Rezervari: 0733103441
 

Contact: 0733103441

office@porkys.ro

Presa

Petrecere cu multi boboci, la Porkys

Petrecere cu multi boboci, la Porkys

Fiindca studentii au revenit în orasul nostru, petrecerea de joi noaptea din Porkys a avut parte de o sumedenie de boboci, care alaturi de alti tineri pusi pe distractie au declansat o noapte nebuna în locatia situata în Complexul Studentesc.De aceasta data, raspunzatorul cu partea sonora a noptii a fost D.Jay DaS@!nt, care promite pentru luna octombrie petreceri tematice în fiecare joi, aici, un fel de “best of” al celor mai nebune seri realizate de-a lungul timpului. Evenimentele continua în fiecare seara în aceasta locatie, amatorii de party fiind invitati la distractie de luni pâna duminica, cu începere de la ora 22.

Spectacol cu Emil Lassaria la Timisoara.

Spectacol cu Emil Lassaria la Timisoara

Miercuri seara, amatorii de distractie care au pasit în Porkys – ul din Complexul Studentesc au avut parte de o petrecere plina de sarm, „dirijata“ de la pupitrul tehnic de Emil Lassaria. Foto: Emil Lassaria a facut party in Complexul Studentesc. DJ-ul care a lansat în anul 2009 primul sau album numit Back in Plastick a reusit sa fie pe placul amatorilor de distractie, care au ramas pe baricade pâna la orele mici ale diminetii.

Bere la galeata!

Bere la galeata!

Banatul dovedeste inca o data ca e fruncea: intr-un local din Timisoara se bea bere cu galeata! Barul a fost luat cu asalt inca de la deschidere, in cateva zile peste o mie de persoane i-au calcat pragul ca sa vada minunea: galeata de 10 litri de bere, din care fiecare "luptator" se serveste apoi cu polonicul.Pentru cei care vor sa bea si altceva decat bere, localul ofera votca, servita la halba, precum si vin, adus la mese in vaze de flori. Chelnerii sunt barbati in toata puterea, caci e greu sa te plimbi cu atatia litri de alcool printre mese. Proprietarului i-a venit ideea servirii nonconformiste dupa un sondaj facut printre studentii din Timisoara. Rezultatul? Cantitatea conteaza! Drept urmare, patronul ofera bautura cu toptanul la preturi variate. Astfel, o vaza de un litru, umpluta cu vin, costa 15 lei, iar galeata de bere, de pana la 10 litri, costa maximum 90 de lei, in functie de marca ceruta. Consumatorii se pot servi cu polonicul sau pot bea direct din galeata. De fapt, proprietarul vrea ca fiecare client sa uite de inhibitii. Numele localului a fost inspirat din celebra serie de comedie "Porky's", unde cei care au trecut pragul barului cu acelasi nume au avut parte de distractie garantata, au cantat, au baut pana la epuizare, apoi au cazut sub mese, unde au si dormit.

Pitipoancele au iesit la gratar în stilul lor caracteristic: tocuri si lenjerie intima!

Pitipoancele au iesit la gratar în stilul lor caracteristic: tocuri si lenjerie intima!

A fost liber la distractie de 1 Mai si toata lumea a profitat. Daca nu au avut bani de mare, câteva pitipoance si-au luat hainele demne de filme porno si au iesit la iarba verde unde au încins gratarul si au înnebunit barbatii!Mai multe domnisoare au încercat experienta unui gratar la iarba verde în tinutele lor preferate! Fetele s-au îmbracat ca de club si si-au luat tocurile în picioare chiar daca au fost nevoite sa mearga prin iarba si teren denivelat. Cu manusi chirurgicale în mâna, pitipoancele si-au pus micii pe gratarul unor domni în vârsta care salivau la formele lor dezgolite. Femeile aflate cu ei au fost socate de ceea ce au vazut. Dupa ce au defilat pentru ca toata lumea sa le vada, fetele au servit câte un mic cu pâine, chiar daca ele manânca numai salate pentru a îsi mentine silueta.